Historie​

Sanoterm Danmark A/S startede den 01.06.1977 og har således i dag over 40 års erfaring i udførelse af alle former for VVS-installationer, herunder:

  • Fjernvarme

  • N-gas
  • Højtryksdamp
  • Industriinstallationer
  • Boliginstallationer
  • Laboratorieinstallationer

  • Køleanlæg

  • Sprinkleranlæg

  • Samt alle former for blikarbejder

  • Ventilation

25% af afgivne tilbud fører til ordre. Dette indicerer, at Sanoterm arbejder med konkurrencedygtige, faste priser og naturligvis til fast tid.

Sanoterm beskæftiger ca. 40 veluddannede svejsere og montører samt kvalificerede ingeniører og overmontører, som garanterer at arbejdet udføres håndværksmæssigt korrekt og efter gældende regler og normer.

Af større entrepriser Sanoterm har udført i de seneste år, skal nævnes:

VVS-, sprinkler- og ventilationsentreprisen på Tietgenkollegiet i Ørestaden (360 værelser, fællesfaciliteter samt P-kælder), VVS- og sprinkler-entreprisen i 60 plejeboliger i Allerød, VVS-installationer i Universitetshaven i Ørestaden (172 lejligheder), VVS-installationer i Siemens nye hovedsæde i Ballerup, VVS-installationer på Movianto i Greve (Ny administration samt højlager), VVS-entreprisen på Bakkely i Bagsværd (85 nye badeværelser), VVS-entreprisen på Kamhusene i Valby (132 nye badeværelser) samt VVS-installationer på Gladsaxe Rådhus (Renovering af 3 kontorfløje).​

Af større renoveringsopgaver skal nævnes: Sygeplejerskernes Hus på Jagtvej, Vibevej Karreen på Nørrebro (200 lejligheder), Provianthuset og Folketinget på Christiansborg, Chr. VII's Palæ og Chr. IX's Palæ på Amalienborg samt ca. 50 boligejendomme i København.

Af igangværende større opgaver skal specielt nævnes VVS- og sprinklerentreprisen i nyt kontroltårn for Banedanmark, Nyt kontordomicil i Vallensbæk (Company House III) ombygning af butik og lagerfaciliteter for Ide møbler på Sønder ringvej, VVS- og sprinklerentreprisen på Klostermarksskolen i Roskilde samt renovering af 255 lejligheder i Maglehøj i Frederiksværk.


Sprinkleranlæg udføres af vort datterselskab Dansprinkler, som har til huse på vor adresse og siden starten i 1989 har udført mange større entrepriser, bl.a. Experimentarium ved Tuborg, Det Ny Forum, Dansk Design Center i København, Centralsygehuset i Middelfart samt Nykøbing Falster Teater.

Dansprinkler har været certificeret efter ISO 9001 standarden siden april 1993. Sanoterm udfører endvidere alle tekniske installationer i hovedentreprise. Denne del af vort arbejdsområde er baseret på et tæt og mangeårigt samarbejde med faste partnere på områderne el, automatik og ventilation. Dermed opfylder Sanoterm tidens krav om præcis, koordineret indsats, både i projekt- og udførelsesfasen på baggrund af bygherrens funktionsprogram.​

Sanoterm Danmark A/S​​

Kongevejen 420, 2840 Holte​​

Telefon: (+45) 45 41 06 11​